Microdermabraziunea - Peeling cu diamante

Diamantele nu sunt doar “cele mai bune prietene ale unei femei” pentru ca innobileaza bijuteriile,ci si pentru ca propietatile lor le recomanda in tratamentele cosmetice.
Peeling-ul cu diamante (microdermabraziunea cu diamante) reduce efectele fotoimbatranirii si semnele de imbatranire naturala ale pielii ( riduri fine,riduri de expresie,pierderea elasticitatii), semnele produse de acnee,pigmentarile pielii,aspectul neregulat al pielii.

Tratamentul prin microdermabraziune este un procedeu nechirurgical, non-invaziv si nedureros de finisare a pielii, ce se practica frecvent in cabinetele medicale si saloanele de infrumusetare. Poarta aceasta denumire intrucat poate fi realizata intr-o perioada scurta de timp, iar pacienta nu are nicio restrictie de conduita, putand chiar sa se machieze imediat ce a incheiat sedinta. In urma tratamentului cu microdermabraziune nu apar pete, inroseli sau iritatii ale tenului.


Printr-o slefuire precisa si controlata, tratamentul facial cu microdermabraziune stimuleaza membrana bazala sa produca celule tinere, astfel regenerarea pielii se produce din interior spre exterior, prin exfoliere se deschide drumul celulelor noi, tinere, sa fie impinse la suparafata epidermei.

Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.